Programlar Bazında Gerçekleştirilen Seminerlere “ İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi" Tarafından Düzenlenen Seminer ile Devam Edildi

Meslek Yüksekokulumuzda 18 Mayıs 2022 tarihinde İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı tarafından seminer düzenlenmiştir.

Seminerde konuğumuz  Systemair firmasında yetkili Makine Mühendisi Arkun ANDIÇ  yer aldı. Öğrencilerimize ‘ Soğutmada Teknolojik Gelişmeler’ konusunda dünyadaki gelişmelerin yanı sıra ülkemizdeki çalışmalardan örnekler verildi. Piyasada bu alanda çalışması gereken teknikerin sahip olması gereken nitelikleri hakkında ayrıntılı olarak bilgi verildi. Soru-cevap bölümüyle sunum tamamlandı. Kendilerine Programımız ve Meslek Yüksek Okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber Tarihi : [20-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.614]