Programlar Bazında Gerçekleştirilen Seminerlere “Tarım Makineleri Programı” Tarafından Düzenlenen Seminer ile Devam Edildi

Meslek Yüksekokulumuzda geleneksel hale gelen Öğrenci – Sektör Buluşmaları kapsamında Tarım Makineleri Programı 13.05.2022 tarihindeTolga Çiçek’i ağırladı. Konuğumuz 2018 Yılı okulumuz mezunu olduğu için samimi bir ortam içinde gerçekleşen seminerde öncelikli olarak DGS ile kariyer yapma imkanları konuşuldu. Daha sonra, tarım fuarlarında aktif ve gönüllü olarak çalışan Çiçek, tarım sanayi gelişmeleri hakkında deneyimlerini paylaştı. Sonrasında soru-cevap şeklinde geçen etkinliğimizde konuğumuz öğrencilerimizin kariyer anlamında başarılı olabilmeleri için gerekli tavsiyelerde bulundu. Seminer sonunda öğrencilerimiz bu tür seminerlerin daha çok ve yüzyüze yapılmasından memnun olacaklarını dile getirdiler. Tolga Çiçek’e Programımız ve Meslek Yüksekokulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber Tarihi : [16-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.387]