MAKİNE PROGRAMI: ENDÜSTRİ 4.0 ÜRETİM KARBÜR KESİCİLER VE KALIP TASARIMI VE ÜRETİMİ SEMİNERİ

Öğrenci-Sektör buluşmaları kapsamında 10/05/2022 tarihinde Makine programı tarafından düzenlenen seminerde MAKSİMUM Makine ve Kalıp sanayi ortaklarından Haydar ÖZBUDAKLAR ve Yalçın AKİ’yı ve HTG Makine Kurucusu Hakan AYDOĞAN’ın ‘Kalıp Tasarımı ve Üretimi, Karbür kesiciler ve Endüstri 4.0’  konulu semineri gerçekleştirmek üzere ağırladık. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği seminerde Haydar ÖZBUDAKLAR ve ortağı Türkiye’nin otomotiv sektöründe yalıtım ürünleri üretimdeki geldiği seviye hakkında bilgilendirme yapmıştır. Hakan AYDOĞAN ise Karbür kesiciler ve endüstrideki önemi konusunda ayrıca Endüstri 4.0 hakkında bilgilendirme yapmıştır. Öğrencilerin mezun olduktan sonra iş hayatındaki ilk aşamaları olan mülakatlara kendilerini nasıl hazırlamaları gerektiğini ve kendilerine yöneltilebilecek soruları nasıl cevaplamaları gerektiği konusunda bilgilendirmeler yaparak, görüşmelerde etkili iz bırakabilecekleri konular hakkında önerilerde bulunmuştur. Her şeyden önce bireyin kendisini tanımasının ve hangi işlerde nasıl başarılı olabileceğini keşfetmesinin önemini vurgulayan Konuklar, doğru anlamanın başarıyı yakalamadaki öneminin altını çizmiştir. Seminerin son kısmında öğrenciler akıllarına takılan konularda konuklarımıza sorularını yöneltmişler ve seminerin kendilerine çok fayda sağladığını belirtmişlerdir.

ÖZBUDAKLAR Aki ve AYDOĞAN’a keyifli, akıcı ve bilgilendirici seminerle bizimle buluştukları için teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [14-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.205]