Programlar Bazında Gerçekleştirilen Seminerlere “İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı” Tarafından Düzenlenen Seminer ile Devam Edildi

Meslek Yüksekokulumuzda 11 Mayıs 2022 tarihinde İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı tarafından seminer düzenlenmiştir.

Seminerde konuk konuşmacılarımız Çakırcalı Mühendislik firmasında yetkili Makine Mühendisi Mehmet YUMUK ve Makine Mühendisi Arif AKIN yer aldı. Öğrencilerimize ‘ İklimlendirme ve Soğutmada Projelendirme’ konusunda bilgi verildi. Projenin nasıl ele alındığının yanı sıra ilerleme aşamaları, projelendirme esnasında kullanılan bilgisayar programları ayrıca sahada yaşanabilecek problemler ve çözümleri üzerinde duruldu. Piyasada bu alanda çalışması gereken teknikerin sahip olması gereken nitelikleri hakkında ayrıntılı olarak bilgi verildi. Soru-cevap bölümüyle sunum tamamlandı. Kendilerine Programımız ve Meslek Yüksek Okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber Tarihi : [12-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.076]