Okulumuz Tarım Makineleri Programının hazırladığı Öğrenci-Sektör Buluşmaları webinarı başarıyla gerçekleştirildi.

Konuğumuz Ünver Traktör-New Holland’dan Sayın Bilal ÖZAK’tı. Bilal Özak, 2016 Yılı okulumuz mezunu olduğu için samimi bir ortam içinde gerçekleşen webinara yüksek katılım sağlandı.

Konuğumuz, öncelikle kendi hakkında bilgi vererek sunumuna başladı. Daha sonra hassas tarımın öneminden bahsederken, otomatik dümenleme sistemleri, verim haritalama, nokta ilaçlama sistemleri, tarımsal dronelar konularında ayrıntılı bilgi vererek deneyimlerini paylaştı.  Sonrasında soru-cevap şeklinde geçen  etkinliğimizde konuğumuz tarım makineleri sektörünün geleceği ve öğrencilerimizin kariyer anlamında başarılı olabilmeleri için gerekli tavsiyelerde bulundu. Tarımın ve tarım makinelerinin özellikle pandemiden sonra öneminin anlaşıldığı webinarda defalarca tekrarlandı.

Haber Tarihi : [02-Nis-2021]

Haber Görüntüleme : [1.320]