TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE;

 Bilindiği gibi, ülkemiz Corona  virüsü salgını nedeniyle zor bir dönemden geçmektedir. En kısa zamanda üniversitelerimizin tekrar normal eğitim-öğretim faaliyetlerine dönmesi dileğiyle sağlıklı günler dilerim.
Bölümümüz Okulöncesi Eğitimi Anabilim Dalı ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerimiz 30 Mart 2020 tarihinden itibaren UKEY üzerinden uzaktan Eğitim sürecine başlayacaklardır. Teorik derslere giren hocalarımız UKEY üzerinden  Bahar Dönemi  beşinci haftadan itibaren işlemeniz ve çalışmanız gereken ders içeriklerini ve kaynakları yüklemeye başladılar. Hatta bazı hocalarımız dönem dersinin tüm konularını hafta hafta yüklemiş olabilirler. İlgili ders hocalarımız sizleri dersleriyle ilgili daha detaylı bilgilendireceklerdir. Dolayısıyla, UKEY'e zaman zaman girip ders içeriklerini kontrol etmeniz , konuları işlemeniz ve hocalarınızın duyurularını takip etmeniz gerekmektedir.Uygulamalı dersler ise UKEY üzerinden verilmeyecektir. Ancak normal eğitim-öğretim tekrar başladığında, yoğun bir eğitimle uygulamaların yapılması gerçekleştirilecektir.
Teorik derslerin sınavlarına ilişkin bilgiler, ileriki günlerde gelişmeler doğrultusunda duyurulacaktır. UKEY üzerinden  derslerin işlenmesi sırasında   herhangi bir problemle karşılaştığınızda önce dersinizin hocasıyla, Anabilim Dalı Başkanlarınızla, Bölüm Başkan Yardımcılarınızla ve Bölüm Başkanınızla görüşebilirsiniz.
En kısa zamanda ülkemizin bu sıkıntılı dönemi aşması ve üniversitelerimizin tekrar örgün eğitime dönmesi dileğiyle sağlıklı günler dilerim. Kendinize iyi bakın.

Temel Eğitim Bölümü Başkanı
 Prof.Dr. Handan Asude Başal

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-Mar-2020 14:40]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [14-Nis-2020 11:20]

Duyuru Görüntüleme : [758]