İŞYERİ EĞİTİMİ-II DERSİ HAKKINDA

İŞYERİ EĞİTİMİ II DERSİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU !!!

İşyeri Eğitimi başvuru evrakı öğrenci tarafından doldurulmalıdır.

* Eksiksiz olarak doldurulan evrak, önce işyeri eğitimi yapılacak işyeri, sonra öğrencinin danışman hocası tarafından onaylanır.

* Onaylanmış başvuru, yine danışmanı tarafından Yüksekokul Staj Bürosuna teslim edilir.

* Başvuru formu doldurulduktan sonra E-Devletten Sağlık-Provizyon ve Aktivasyon Sistemi (SPAS) Müstehaklık Belgesinin alınarak başvuru formuna eklenmesi zorunludur.

* İşyeri Eğitimi II Dersinin Başlangıç Tarihi: 20.02.2023 - Bitiş Tarihi: 26.05.2023

* Sadece Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 1. ve 2.eğitim öğrencileri ile Yerel Yönetimler Programı 1.Eğitim öğrencileri pazartesi – Salı günleri işyerlerine gidecekler. Bunların dışındakiler, Perşembe ve Cuma günleri işyerlerine gideceklerdir.

* “Engel durumu olan öğrenciler” başvuru evraklarında engel durumunu mutlaka belirtmelidir.

* İşyeri Eğitimi I Dersini alan öğrenciler başvuru evrakını teslim ettikten sonra işyeri istediği takdirde “Sigortalı işe Giriş Bildirgesini” E-Devletten 4A işe giriş bildirgesi sorgulama yaparak alabilirler.

Haber Tarihi : [04-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [1.349]