ARAMIZA HOŞ GELDİN...
 ARAMIZA HOŞ GELDİN...

ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ…

Özverili çalışmalarınız sonucu elde ettiğiniz başarınız için sizleri kutluyoruz. Bursa Uludağ Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’na hoş geldiniz. Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu sizler için yepyeni bir başlangıç olacak ve yeni fırsatlar sunacaktır.

Evrensel eğitim ve araştırmalarda değişen koşullara kolaylıkla uyum gösterebilen ve uluslararası mesleki standartlara uygun, nitelikli meslek elemanı yetiştirmeyi amaçlayan Okulumuz, sanayi ve hizmet sektörünün tercih ettiği bir eğitim kurumudur.

Bursa Uludağ Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olarak herbiriniz Üniversite-Sanayi ve Hizmet sektörleri iş birliğinin etkin olarak uygulandığı teorik ve uygulamaya dayalı eğitim alacaksınız. Uygulama derslerinin yanında sektörlerle yaptığımız protokollerimiz sonucu mesleki uygulamaları fiilen iş yerlerinde yapma olanağına sahip olacaksınız. Bilimsel ve mesleki bilgiyi ön planda tutan okulumuz mensubu olmanın farkını öğrenciliğiniz sırasında hem de mezun olduktan sonra yaşayacaksınız.

Sevgili Öğrencimiz,

Öğrenci odaklı bir okul olarak, yaşamınızın en güzel dönemi ve bir dönüm noktası olacağına inandığımız üniversite yıllarınızda her zaman yanınızda olacağız. Güvenli bir ortamda, kaliteli eğitim almanız için hazırız. Başarılarla dolu keyifli bir öğrencilik dönemi geçirmeniz dileğiyle, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyoruz.

 

2022-YKS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ "E-DEVLET" ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

Detaylı bilgi için lütefn aşağıdaki linki tıklayınız.

http://www.uludag.edu.tr/oidb/duyuru/view?id=26646&alias=2022-yks-sonuclarina-gore-universitemize-yerlesen-adaylarin-kayit-islemleri

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Ağu-2022]

Haber Görüntüleme : [1.466]