YAZ STAJI HAKKINDA

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Geçerli Olmak Üzere Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerimiz İçin 2 Alternatif Bulunmaktadır:

1- Pandemi dolayısıyla herhangi bir işletmede staj yapmak istemeyen öğrenciler, stajlarını ÖDEV yoluyla tamamlayabilirler.

Stajlarını ödev yoluyla tamamlamak isteyen öğrenciler, en geç 30.06.2021 tarihine kadar bu taleplerini “...uludag” uzantılı mail adreslerinden, program başkanına mail yolu ile ileteceklerdir. Başvuru yapan öğrenciye ödevler, program başkanı tarafından, öğrencinin "..... uludag" uzantılı mail adresine gönderilecektir. Öğrenciler, ödevleri en geç 31.07.2021 tarihine kadar tamamlayarak yine “... uludag” uzantılı mail adreslerinden program başkanı hocanın mail adresine gönderecektir.

2- İşyerinde COVİD-19 önlemlerinin alındığına kanaat getiren öğrenciler ise 21.06.2021 ile 20.09.2021 tarihleri arasındaki bir zamanda (30 İş günü) kamu veya özel kuruluşlarda staj yapabilirler.

* Yaz stajını uygulamalı yapacak öğrenciler; web sayfamıza yüklenen ve aşağıda paylaşılan «Zorunlu Staj Başvuru Formu»’nun çıktısını alıp doldurarak staj yapacakları yerlere imzalattıktan sonra  “...uludag” uzantılı öğrenci maillerinden program başkanının mail adresine göndermelidir. Staj dosyasının program başkanına mail gönderilme tarihi staja başlanacak tarihten en az 7 gün önce olmak zorundadır. Mail ortamında gelen dosyanız program hocanız tarafından incelendikten sonra sadece uygun görülmeyen başvurular olursa yine hocanız tarafından mail yoluyla size dönüş yapılacaktır.

* Stajını tamamlayan öğrenciler; stajının bittiği tarihi izleyen 10 gün içerisinde olmak üzere,  "STAJ DEVAM DURUMUNU GÖSTERİR ÇİZELGE", "İŞYERİ DEĞERLENDİRME FORMU" ve "STAJ DEĞERLENDİRME FORMU"nu tekrar program başkanı hocanın mail adresine göndermek zorundadır.

Not: Yaz stajı yapacak öğrenciler, aynı zamanda yaz öğretiminden de ders alabilirler.

Programlar ve Program Başkanlarının Mail Adresleri:

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı: emels@uludag.edu.tr

Dış Ticaret Programı Programı: y.kaygusuz@uludag.edu.tr

Bankacılık ve Sigortacılık Programı: kayhanahmet@uludag.edu.tr

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı: aksuyekh@uludag.edu.tr

Özel Güvenlik ve Koruma Programı: kemaltemel@uludag.edu.tr; emrahakay@uludag.edu.tr

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı: gbilge@uludag.edu.tr

Pazarlama Programı: ykorukcu@uludag.edu.tr