Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU'nun yeni öğrencilerimize HOŞGELDİN mesajı
 Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU'nun yeni öğrencilerimize HOŞGELDİN mesajı

Sevgili Öğrenciler,

Yaz boyunca sabırla bekleyen fakültemize yeni başlayacak olan siz  değerli öğrencilerimizin heyecanını kesinlikle hissediyoruz. Bugün geniş çalışma alanlarına sahip olan Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümlerine yerleştiniz. Covid-19 pandemisi dolayısıyla sağlık alanına olan ilginin arttığı bu dönemde ihtiyaç duyulan sağlık ordusuna katılacağınız için hepsinden önemlisi insanların eline ve yüreğine dokunan dünyanın en güzel mesleklerini seçtiğiniz için sizleri kutluyorum, HOŞGELDİNİZ. Hayatınızda yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ve önümüzdeki birkaç yıllık çalışmanın zor olacağını, ancak sonucun son derece tatmin edici olacağından emin olabilirsiniz. Hedefinize ulaşmanızda akademik ve idari personel olarak hepimiz sizi desteklemek ve size rehberlik etmek için burada hazır olacağız.

Lisans ve lisansüstü programlarımız ile 21. Yüzyılın hızlı değişen ihtiyaçlarına uygun olarak yenilikçi, eleştirel düşünme becerilerini geliştiren teorik dersler, buna eşlik eden farklı hastane/okul/klinik/saha uygulamaları, laboratuvar ortamları ile bilimsel bilgi birikimimizi sizlerle birlikte artıracak geleceğin sağlık sistemini birlikte şekillendireceğiz.

Sevgili öğrenciler hepinizin bildiği gibi tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecini yaşamaktayız. Bu konu ile ilgili üniversitemizde gerekli olan tüm tedbirler alınmaktadır. Öğrencilerimizin ve personelimizin sağlığı ve güvenliği bu eğitim-öğretim döneminde en yüksek önceliğimiz olacaktır.

Fakültemiz Hemşirelik bölümüne yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıtları online olarak değil de yüz yüze veya mail ortamında evrakların öğrenci işlerine gönderilmesi yoluyla gerçekleşecektir.  

Hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirmenizi diliyorum.

 

Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi

 Dekan

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Eyl-2020]

Haber Görüntüleme : [1.985]