Topluluk üyeliğine ‘Covid-19’ engel değil!
 Topluluk üyeliğine ‘Covid-19’ engel değil!

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sürecinde üniversiteden uzak kalan öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdikleri topluluk etkinliklerinden de mahrum kaldı.

Tüm faaliyetlerin etkilendiği Covid-19 salgın döneminde yeni normale başarı ile uyum sağlayan öğrenciler, etkinliklerini online olarak sürdürmeye devam ediyor. Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), öğrencilerin birlik ve beraberliğini pekiştirmesine vesile olan toplulukların, pandemi döneminde de başarılarını devam ettirebilmesi adına online üyelik projesini hayata geçirdi.

BUÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, toplulukların faaliyetlerine devam edebilmesi ve yeni üye kayıtlarının alınabilmesi hedefiyle, özel bir çalışma başlattı. Yazılımı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından tamamlanan online üyelik projesi ile topluluklar yeni öğrencileri aralarına kabul edebiliyor.

Herhangi bir topluluğa üye olmak için, Bursa Uludağ Üniversitesi internet sitesindeki (uludag.edu.tr) öğrenci kısmına giriş yaparak sağ altta yer alan ‘Öğrenci Toplulukları Üyelik’ butonuna tıklamak yeterli oluyor. Kullanıcı Adı / Öğrenci No ve şifresini giren öğrenciler,  öğrenci otomasyonu altyapısının sağladığı bilgilerle istedikleri topluluğa üye olabiliyor.

Öğrenci topluluklarına kayıt olmak için;

https://topluluk-etkinlik.uludag.edu.tr/Account/Login?ReturnUrl=%2F

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-Ara-2020]

Haber Görüntüleme : [2.453]