BEBKA İMZA TÖRENİ

BEBKA'nın 2019 yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında, okulumuzun da içerisinde bulunduğu, Bursa'da başarılı bulunan 19 proje sahibi, ortak ve iştirakçilerin de yer aldığı imza töreni gerçekleştirildi.

Bursa Valisi Yakup CANPOLAT, Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Nur AKTAŞ, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer MATLI, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Osman NEMLİ, BEBKA Genel Sekreteri İsmail GERİM'in de bulunduğu imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ, Okul Müdürümüz Doç. Dr. Fatih KARPAT ile proje ortağımız Orhangazi Ticaret ve Sanayi odası temsilcileri, iştirakçilerimiz Asil ÇELİK Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Döktaş Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Ş. temsilcileri de katılım gösterdi.

Haber Tarihi : [24-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [1.334]