Bahar Şenliği Etkinlikleri: Kariyer Gelişimi ve Paradigma

Döktaş Dökümcülük Tic. Ve San. A.Ş. GMY ve CFO’ su Sayın Sibel BİNİCİ ile Şenliğimizin 2. Gününde Öğrencilerimizin ve Akademisyenlerimizin yoğun katılım gösterdiği bir panel düzenlenmiştir. Panel boyunca bilgi ve tecrübelerini içtenlikle paylaşan sayın BİNİCİ, iş hayatında ve toplum hayatında insan duruşunun önemini akıllarda yer edecek çok özel bir anlatım tekniğiyle sunmuştur. Panel sonrası gerçekleştirilen Soru-Cevap kısmında tüm öğrenci ve akademisyenlerimizle karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulmuş, öğretici olduğu kadar eğlenceli bir panele imza atılmıştır. Her zaman gençlerin yanında olan, onları yüreklendiren öncü bir iş kadını olan sayın BİNİCİ’ ye katılımları için teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [27-May-2022]

Haber Görüntüleme : [669]