Seminer: Süs Bitkilerinin ve Çim Alanların Beslenmesi

Meslek Yüksekokulumuz ve Orhangazi’de faaliyet gösteren peyzaj firması Maysa Peyzaj arasında kariyer planlama semineri gerçekleştirildi.

Seminere MYO Müdürümüz Prof. Dr. Yahya ULUSOY ve Yönetim ekibimiz, Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı Öğretim Görevlileri, Öğrencileri ve Maysa Peyzaj Şirket Müdürü Ziraat Mühendisi Seldagül YURDDAŞER katıldılar.

Seminer kapsamında Ziraat Mühendisi Seldagül YURDDAŞER tarafından “Süs Bitkilerinin ve Çim Alanların Beslenmesi” başlıklı seminer gerçekleştirildi. Seminerin ardından MYO Müdürümüz Prof. Dr. Yahya ULUSOY konuşmalarını gerçekleştirdi. Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı Öğrencileri ile ilgili sektörün beklentileri istişare edildi.

Maysa Peyzaj firması önümüzdeki dönem öğrencilerimizin Staj ve İşyeri Eğitimi Dersi kapsamında destek sözünde bulundu.

Haber Tarihi : [07-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [762]