HEKTAŞ Ziyareti

Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yahya ULUSOY ve beraberindeki Meslek Yüksekokulumuz personeli, sanayi ile iletişim ve işbirliğinin artırılması kapsamında, bölgemizde faaliyetlerine başlamış olan HEKTAŞ Orhangazi Tarımsal İnovasyon Eğitim ve Deneyim Merkezi’ ni ziyaret etti.

Ziyaretin başlıkları, üniversitemiz ve meslek yüksekokulumuz ile Hektaş birlikteliğinde yürütülebilecek projeler ve gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar oldu. Ayrıca ziyaret kapsamında Saha Destek Yöneticisi Sn. Volkan COŞ, Sn. Kıymet ABANOS işletmenin kapalı ve açık alanlarında yürütülen faaliyetleri otomasyon sistemlerini tanıtarak bilgi aktardılar.

HEKTAŞ Orhangazi Tarımsal İnovasyon, Eğitim ve Deneyim Merkezi yetkililerine ilgileri ve ev sahiplikleri için teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [04-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [998]