Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği Ziyareti

Üniversite Yapma Yaşatma Derneği, Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Yahya Ulusoy'a, yeni görevinde başarı dileklerini iletmek üzere ziyarette bulundu.

Ziyarette, Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu yönetim kadrosu ve öğretim elemanları ile Orhangazi Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nizamettin Alkan, Başkan Yardımcısı Dr. Bilsay Pastakkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Özbey hazır bulundu.

Toplantıda Meslek yüksekokulumuzun hızla daha aktif konuma nasıl getirebileceği başlığı altında konuşulurken toplantının ardından okulumuzdaki mevcut sorunlar yerlerinde tespit edilip giderilmesi için neler yapılabileceği konusunda planlamalar yapıldı.

Ziyaretleri için Orhangazi Üniversite Yapma Yaşatma Derneği üyelerine teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [04-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [619]