Mudanya'da "Orff Çalgıları ile Ortaokul Öğrencileri Müzik Günü"
 Mudanya'da

Mudanya'da "Orff Çalgıları ile Ortaokul Öğrencileri Müzik Günü"

Anabilim Dalımız öğrenim görmekte olan 4. sınıf öğrencilerimiz Orff Çalgıları dersi kapsamında 3 Ocak 2022 Salı günü Mudanya'da konser verdi. Dr. Öğr. Üyesi Hatice Çeliktaş ve Öğr. Gör. Murat Caf yürütücülüğünde organize edilen “Orff Çalgıları ile Ortaokul Öğrencileri Müzik Günü” adlı bu konser, Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Bursa Uludağ Üniversitesi ve Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki iş birliği çerçevesinde düzenlenen etkinlikte, Mudanya ilçesi ve ilçeye bağlı köy okullarında öğrenim görmekte olan yaklaşık 500 ortaokul öğrencisi müzikle buluşarak Orff çalgılarını tanıma ve dinleme fırsatı buldu. Konser aracılığıyla çok sayıda çocuk eğitsel düzeyde bir müzik performansıyla buluşurken her biri birer müzik öğretmeni adayı olan öğrencilerimiz ise ileriki yaşamlarına katkı sağlayacak bir sahne deneyimi yaşamış oldu. Etkinlik sonunda Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi, konserde emeği geçenlere teşekkür ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

Haber Tarihi : [03-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [958]