Sanayide Uygulanmış Örnek Akademik Tez Çalışmaları - Dr. Akın Çakmakcı Ödülleri Kategorisinde Kazanılan Ödül

Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Hakan AYDIN tarafından yüksek lisans tez danışmanlığı yapılan Coşkunöz Kalıp Makine A.Ş. Ar-Ge Mühendisi Onur AKYEL’in “Sürtünme Karıștırma Yöntemi ile Kaynak Edilen 5083 Alüminyum Alașımında Kaynak Parametrelerinin Optimizasyonu” başlıklı yüksek lisans tezi ile 2020 Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) Ödülleri “Sanayide Uygulanmış Örnek Akademik Tez Çalışmaları - Dr. Akın Çakmakcı Ödülleri” kategorisinde Jüri değerlendirmesi sonucunda 3 kazanan finalistden biri olup ödül almaya hak kazanmıştır.

Ödül Linki: https://www.ttgvodulleri.org/

Dr. Akın Çakmakcı Ödülü Kategorisi: Üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirmek ve üniversitelerde gerçekleştirilen Ar-Ge faaliyetlerinin ticarileşmesini teşvik etmek amacıyla, sanayide uygulanmış tezler; tez sahipleri, tez danışmanları ve tezin uygulandığı firmalara verilen ödüldür.

Jüri değerlendirmesi sonucunda 3 finalistten biri olma hakkı kazanan lisansüstü öğrencimizi ve danışman hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

Haber Tarihi : [26-Ara-2020]

Haber Görüntüleme : [1.472]