İŞYERİ EĞİTİMİ II DERSİNİ ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılında İŞYERİ EĞİTİMİ II seçmeli dersini almak isteyen öğrencilerin evraklarını en geç 31.01.2022 tarihine kadar 3 nüsha halinde ıslak imzalı ve onaylı olarak,  nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Öğrenci İşleri Bürosuna elden teslim edilmesi gerekmektedir.

NOT: Mail yoluyla gönderilen evraklar işleme alınmayacaktır.

İşyeri Eğitimi ile İlgili Formlar :

İşyeri Eğitimi Dersi için başlamadan önce işyerine onaylatılarak teslim edilmesi gereken formlar:

1. Uygulamalı Eğitim Başvuru Formu(3 nüsha)   (Kamu Kurumu ve Özel Kuruluşlarda İşyeri Eğitimi Yapacak Öğrenciler tarafından doldurulacaktır.)
  2. Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi (3 nüsha)   (Özel Kuruluşlarda İşyeri Eğitimi Yapacak Öğrenciler tarafından doldurulacaktır.)
  3. Uygulamalı Eğitim Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi formu  (Özel Kuruluşlarda İşyeri Eğitimi Yapacak Öğrenciler tarafından doldurulacaktır.)

İşyeri Eğitimi sonrasında işyerine onaylatılarak işyeri eğitimi sınavında teslim edilmesi gereken formlar:

1. Uygulamalı Eğitim Devam Durumunu Gösterir Çizelge Formu     (Kamu Kurumu ve Özel Kuruluşlarda İşyeri Eğitimi Yapacak Öğrenciler tarafından doldurulacaktır.)
  2. Öğrencinin Uygulamalı Eğitimi Değerlendirme Formu  (Kamu Kurumu ve Özel Kuruluşlarda İşyeri Eğitimi Yapacak Öğrenciler tarafından doldurulacaktır.)
  3. Uygulamalı Eğitim İşverenin Öğrenciyi Değerlendirme Formu.docx (Kamu Kurumu ve Özel Kuruluşlarda İşyeri Eğitimi Yapan öğrenciler için İşveren tarafından doldurulacaktır.)

İşyeri Eğitimi Dosyası:

1. Uygulamalı Eğitim Dosyası Kapak Sayfası
  2. Uygulamalı Eğitim Rapor Yazım Sayfası

İşyeri Eğitimi sonrası Hocalar için işyeri eğitimi sınavından sonra teslim edilmesi gereken formlar:

1. Uygulamalı Eğitim Sonuç Bildirme Formu
  2. Uygulamalı Eğitim Yerinde Denetim Formu