e-Bülten ekibi Koordinatörlüğümüzü ziyaret etti
 e-Bülten ekibi Koordinatörlüğümüzü ziyaret etti

Değerli paydaşlarımız,

Bursa Uludağ Üniversitesi MEYOK Koordinatörlüğü olarak Meslek Yüksekokulları E-BüItenin 4. sayısı ile sizlere ulaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Üniversitemiz Meslek Yüksekokullarına ait son altı aya ilişkin faaliyetlerin yer aldığı MEYOK E-BüItende, 15 farklı Meslek Yüksekokulunun teknik, sosyal, tarım, gıda, hayvancılık ve sağlık alanlarında okuyan 21500 öğrencisine sunduğu olanakları, düzenledikleri etkinlikleri, gerçekleştirdikleri sanayi işbirliklerini ve yaptıkları eğitimde işbirliği protokollerinin bir kısmını okuma fırsatı bulacaksınız. Meslek Yüksekokullarımız 57 farklı program ile Bursa ve Türkiye sanayisine nitelikli insan kaynağı yetiştirmeyi başarmıştır. Bu başarıyı arttırarak sürdürmekte kararlı olan Bursa Uludağ Üniversitesi öğrenci dostu bir Üniversite olarak faaliyetlerine durmaksızın devam etmektedir. Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokullarının dış ve paydaşları ile olan iletişimini güçlendirmek ve programlarımızı paydaşlarımıza daha etkin tanıtmak için elektronik ortamda düzenli yayımlanmasına karar verilen MEYOK E-Bültenin 2 senede hedeflerine ulaştığını ve giderek artan bir şekilde ilgi gördüğünü ifade etmekten büyük gurur duyuyorum. 

Bu vesile ile MEYOK E-BüItenin hazırlanmasında emeği geçen Meslek Yüksekokulu Müdürlerimize, her Meslek Yüksekokulunun E-BüIten temsilcilerine, E-BüItenin mutfak ekibi olan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı akademisyeni Oğr. Gör. Evrim Sırmalı ve öğrencileri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu “Grafik Tasarım Topluluğu" üyelerine (Yasemin Toraman, Gülfem Tuğçe Davulcu, Kardelen Atayan, Bilal Zeybek, Betül Çelik, Mehmet Can Ozgümüş, Özge Kaya, Furkan Yılmaz) çok teşekkür ediyorum.

Yayın hayatı olarak 2.senesini dolduran MEYOK E-BüItenin nice seneler boyunca yay1mlanmasını temenni ediyorum. Yeni sayımız hayırlı ve uğurlu olsun.

 

Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [594]