Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları (MEYOK) Koordinatörü Prof.Dr. Çağatan TAŞKIN Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Serkan GÜR’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bursa Uludağ Üniversitesi ile Meslek Yüksekokulları özelinde işbirliği imkanları ayrıntılı bir şekilde değerlendirildi.

MEYOK Koordinatörlüğü tarafından düzenli olarak yayınlanan e-bültenin Bursa’daki Meslek Lisesi öğretmenlerine, öğrencilerine ve yöneticilerine düzenli olarak ulaştırılabilmesi için gerekli teknik konular görüşülüp karara bağlandı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Serkan GÜR’e misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [25-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : [700]