ÖĞRENCİLERİMİZLE TJK VELİEFENDİ HİPODROMU'NA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ.
 ÖĞRENCİLERİMİZLE TJK VELİEFENDİ HİPODROMU'NA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ.

ÖĞRENCİLERİMİZLE TJK VELİEFENDİ HİPODROMU'NA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ.

BUÜ Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen teknik gezi kapsamında TJK İstanbul Veliefendi Hipodromu'nu öğrencilerimizle ziyaret ettik.

TJK Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Zeynep HALDAN'ın nezaretinde öncelikle Apranti Eğitim Merkezi öğrencilerinin sahadaki çalışmaları incelendi. Öğrencilerimiz Apranti Eğitim Merkezi hakkında bilgilendirildi. Öğrencilerimiz eğitim merkezinde bulunan mekanik at ile yarış atı biniciliği üzerine sorumlu eğitmenler gözetiminde  uygulamalar yapmaktan büyük keyif aldılar. TJK Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Zeynep HALDAN'a gösterdiği ilgi ve hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Teknik gezimiz  TJK İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda bulunan müze ve sergi salonunun ziyaretiyle devam etti. TJK İstanbul Veliefendi Hipodromu bünyesindeki basın ve medya çalışanları ile meslek yüksekokulumuzu tanıtan bir şöyleşi yapma fırsatını da yakaladık. 

Arasınav sonrası gerçekleştirdiğimiz teknik gezimizin ile öğrencilerimizin motivasyonunun arttırılması adına olumlu sonuçları olduğuna inanıyoruz. Konukseverlikleri için TJK Yönetimine ve destekleri için rektörlüğümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.020]