Bölümümüzden Maliye Sempozyumuna Katkı Sağlandı

Bu yıl 35’incisi yapılan Uluslararası Maliye Sempozyumuna Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü ev sahipliği yaptı. 14 – 17 Ekim 2021 tarihinde Side – Antalya’da gerçekleşen sempozyuma bölümümüz akademisyenleri yoğun katılım sağladı. İtalya’dan Prof. Dr. Romilda Rizzo ile Belçika’dan Prof. Dr. Frans Vanistendael’in davetli konuşmacı olarak katkı sundukları sempozyuma 5 farklı ülkeden katılımcıların dışında ülkemizin maliye bölümlerinden, kamu kurumlarından, özel sektörden katılan çok sayıda katılımcı ulusal ve uluslararası mali sorunları tartıştı.

Sempozyumda bölümümüz öğretim üyesi ve yardımcılarının bireysel ve ortak olarak katkı sağladıkları bildirilerden;

Uluslararası Maliye Sempozyumunda ayrıca bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Metin ERDEM, Prof. Dr. Adnan GERÇEK, Prof. Dr. Özhan ÇETİNKAYA ile bölümümüze uzun yıllar emek vermiş olan Prof. Dr. Figen ALTUĞ ve Prof. Dr. Doğan ŞENYÜZ oturum başkanlığı görevlerini ifa etmişlerdir.

Haber Tarihi : [28-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [2.218]