Bursa Uludağ Üniversitesi
Bursa Uludağ Üniversitesi
!-Birim Bilgisi Yok-!
ENG
Başvuru

Yarışmaya Katılım Koşulları

  1. Kuzeyboru Çubuk Makarna Köprü Yarışmasına katılım ücretsizdir.
  2. Yarışmaya katılmayı düşünen bütün takımların ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir. 
  3. Kuzeyboru Çubuk Makarna Köprü Yarışmasına Uludağ Üniversitesi’nin İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık lisans programlarında öğrenim gören tüm öğrenciler yarışmacı olarak katılabilir. Ancak, yarışmaya katılacak takımlarda en az bir İnşaat Mühendisliği ve en az bir Mimarlık öğrencisi olması zorunludur. İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık öğrencisi takım arkadaşı bulmakta zorlanan takımlar makarnakopruyarismasi@gmail.com adresine email atarak yardım isteyebilirler. Düzenleme kurulu bu takımlara takım arkadaşı bulmada yardımcı olacaktır.
  4. Her takım en az 2, en fazla 5 öğrenci tarafından oluşturulmalıdır.
  5. Her takımın yarışmada bir ismi olmak zorundadır. Ön kayıt esnasında belirlenecek olan takım isimleri Türkçe olmalı ve kesinlikle siyasi içerik ve kişi kurum veya kuruluşları rencide edici öğeler barındırmamalıdır, aksi takdirde yapmış oldukları ön kayıt geçersiz olacaktır.
  6. Yarışma sonucunda ilk üçe girecek takımlara ödül verilecektir.
  7. İhtiyaç duyulması durumunda ön eleme yapılacaktır.

Ön kayıt için yapılması gerekenler

Aşağıdaki bilgileri içeren bir dosyayı (word veya pdf) makarnakopruyarismasi@gmail.com adresine 15.05.2024 tarihine kadar email ile gönderiniz

  1. Takım adı
  2. Takım üyelerinin adı, soyadı, okul numarası, bölümü, telefon numarası, email adresi (Bu listede takım kaptanı belirtilmelidir.)
  3. Köprü tasarımınıza ait görseller. Görsellerde köprünüzün en, yükseklik ve uzunluk boyutları gösterilmelidir. Görseller Word dosyasının içine resim olarak yapıştırılacaktır. Tasarım görsellerinizi istediğiniz bir yazılımı kullanarak bilgisayarda hazırlayabilirsiniz. Bilgisayar yerine elle çizim yapmak isteyenler çizimlerinin taramasını veya fotoğrafını belgeye yapıştırabilirler.

Teknik Şartname için tıklayınız.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [07-May-2024 08:51]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [22-May-2024 14:02]

İçerik Görüntüleme : [355]