Coursera Eğitim Platformu Erişimi (Her Öğrenci İçin Sadece 1 Ücretsiz Kurs)

Coursera eğitim platformunda bir yıl içerisinde her öğrenci sadece 1 ücretsiz kurs izleyebilir.

Coursera dünyanın en iyi üniversiteleri ve eğitim kuruluşları ile ortaklığı olan, herkese açık, ücretsiz, online dersler sunan bir eğitim platformudur. Dünya standartlarında bir eğitime herkesin erişilebilmesi gerektiğine inanan Cousera, bu sayede insanları güçlü kılarak kendi hayatlarını, ailelerini ve içinde yaşadıkları toplumu da kendileri ile beraber geliştirmelerini amaçlar.

Platformdan yararlanmak isterseniz, kurumsal e-posta adresinizden (örn. öğrenci iseniz; öğrencino@ogr.uludag.edu.tr)

"Coursera eğitim platformu için kayıt talep ediyorum" yazıp ekaynaklar@uludag.edu.tr adresine e-posta göndererek üyelik başvurusu yapabilirsiniz.

 

Tarafımızca kayıt yapıldıktan sonra gelen e-postada Join Now tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekrandan Join For Free tıklayınız.

Sonrasında açılan ekrandan I'm a new Coursera user seçiliyken Continue tıklayınız!

Karşınıza çıkan ekranda en az 8 karakter olacak şekilde şifrenizi belirleyiniz.

İzlemek istediğiniz kursu bulup üzerine tıkladıktan sonra açılan sayfada Enroll for Free tıklayınız ve ardından Go to Course tıklayınız.

 

 

Önemli Not: Öğrenci numaranız ile başlayıp @ogr.uludag.edu.tr uzantısı ile devam eden mail adresi tüm öğrencilerimize (önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora) tanımlanmıştır. Üniversitemiz ana web sayfasında sol üstte bulunan Öğrenci başlığına tıkladığınızda karşınıza gelen Öğrenci Mail linkinden otomasyon şifrenizle erişebilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [13-Oca-2021]

Duyuru Görüntüleme : [4.303]