NESTLE Karacabey Üretim Tesisleri, BUÜ KARACABEY MYO Gıda İşleme Bölümü Öğrenci Buluşması

Üniversite Sanayi işbirliği çerçevesinde, Nestle Karacabey Fabrikası İnsan Kaynakları Uzmanı Oylum Arifoğlu başkanlığında Üretim ve Ar-Ge (Berrin BAKKAL-Ar-Ge ve Süreç Sistem Mühendisi), İnsan Kaynakları (Oylum Arifoğlu-İnsan Kaynakları Uzmanı; Serap Birtane ÇOLPAN) , Kalite Kontrol (Cemre AKSOY- CPT Kalite Güvence Müdürü) konularında okulumuz konferans salonunda 3 farklı oturumda eğitim ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Eğitim, Gıda İşleme Bölümü öğrencilerimiz, öğretim görevlileri, Sorumlu öğretmenleriyle birlikte Borsa İstanbul MTAL Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencileri ve Harmanlı MTAL Laboratuvar Hizmetleri programı öğrencileri olmak üzere 95 kişinin katılımı ile yapıldı. Toplantı online ve interaktif olarak gerçekleşti. Öğrencilerimiz uzman yöneticilerle konuşma imkanı bularak geleceklerine yönelik sorularına cevap aradılar.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Kas-2021]