GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZİN BESAŞ-BURSA EKMEK VE BESİN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’E TEKNİK GEZİSİ.

21 Ekim 2019 tarihinde Öğr. Gör. Dr. Barış SÖNMEZ ve Öğr. Gör. Dr. Berrak DELİKANLI KIYAK koordinatörlüğünde Tahıl Teknolojisi I dersi kapsamında Meslek Yüksekokulumuzun Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerinin sektöre dair bilgi ve tecrübelerinin artırılması amacıyla Bursa’nın en büyük, Türkiye’nin ise üçüncü büyük ekmek fabrikası BESAŞ-Bursa Ekmek ve Besin Sanayi ve Ticaret A.Ş.’e  teknik gezi düzenlenmiştir. BESAŞ yetkilileri tarafından öğrencilerimize ham maddenin temininden son ürünün depolanmasına kadar tüm üretim aşamaları görsel ve teorik olarak anlatılarak ortamın gözlemlenmesi sağlanmıştır. BESAŞ firmasına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [03-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [1.511]