MEZUN DURUMUNDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu ve Bütünleme Sınav Sonuçlarına Göre Mezun Durumunda Olan Öğrenciler Aşağıda Yer Alan Mezun Öğrenci Talep Formunu PDF Formatında

04 Temmuz 2022  Mesai Bitimine Kadar iznogis@uludag.edu.tr  Adresine E-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

Mezuniyet Başvurusu Yapabilmek İçin ;

1. Giriş yılı 2013 ve öncesi olan öğrenciler   Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması şartı aranmaktadır.
  2. Giriş yılı 2014 ve sonrası öğrenciler Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması ve 120 AKTS şartı aranmaktadır.

KALEM - Kalite Yönetim Sistemi (uludag.edu.tr)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [09-Haz-2022]