SAFRANBOLU ARAPÇA YAZ KAMPI SONA ERDİ
 SAFRANBOLU ARAPÇA YAZ KAMPI SONA ERDİ

18 Temmuz 2022 tarihinde Karabük-Safranbolu’da başlayan Arapça Yaz Kampı 19 Ağustos 2022 Cuma günü yapılan kapanış programı ile sona erdi.

Programa Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Turgay GÜNDÜZ ve Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail GÜLER’in yanı sıra Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif YILMAZ, Karabük Milletvekili ve Fakültemiz eski mezunu Sayın Niyazi GÜNEŞ, Safranbolu Kaymakamı Sayın Mehmet TÜRKÖZ, İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Nevzat AKBAŞ, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan GÜMÜŞ, Karabük İl ve Safranbolu İlçe Milli Eğitim yöneticileri, Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sayın Mustafa TÜRKOĞLU katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan program protokol konuşmalarıyla devam etti.

Açılış konuşmasında Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Turgay GÜNDÜZ, öğrencilerimizin Safranbolu'da Arapça Yaz Kampı yapmaları için imkân sağlayan Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Sayın Nazif YILMAZ’a, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nevzat AKBAŞ’a, Safranbolu Kaymakamı Mehmet TÜRKÖZ’e, kampın başından sonuna kadar sıcak bir ev sahipliği yaparak, pek çok etkinliklerine iştirak ederek kendilerine yardımcı olan, destek sağlayan Safranbolu Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa TÜRKOĞLU’na, kampa katılan öğretim elemanı ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Programda konuşan Dr. Sayın Nazif YILMAZ, yaz kursu programının düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Konuşmasının büyük bir bölümünde öğrencilerimize Arapça konuşarak hitap etti ve Arapça konuşmayı öğrenmenin önemi ve bunun nasıl başarılacağına ilişkin tavsiyelerde bulundu.

Protokol konuşmalarının ardından kursa katılan öğrenciler tarafından tamamı Arapça olarak bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.  Arapça şiirlerin okunduğu programda yaklaşık beş haftalık kurs programında gerçekleştirilen kurs faaliyetleri görseller eşliğinde Arapça olarak anlatıldı.

Katılımcıların büyük beğenisinin kazanıldığı programda Doç. Dr. Turgay GÜNDÜZ ve Prof. Dr. İsmail GÜLER tarafından günün anısına Bakan Yardımcısı Dr. Sayın Nazif YILMAZ'a, Safranbolu Kaymakamı Mehmet TÜRKÖZ’e, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ’a, Okul Müdürü Mustafa TÜRKOĞLU’na tablo hediye edildi ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Son olarak, Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Dr. Sayın Nazif YILMAZ ve protokol heyeti tarafından kursa katılan öğretim elemanlarına ve öğrencilere teşekkür belgeleri ve katılım belgeleri verildikten sonra program sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Ağu-2022]

Haber Görüntüleme : [1.634]