"Saz Eserleri ve Esmâ Zikri " konseri yapıldı

Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi yeni eğitim-öğretim yılının açılışını Fethiye Kültür Merkezinde 11 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 15:00'da Bursa Türk Müziği Topluluğunun verdiği "Saz Eserleri ve Esmâ Zikri" adlı konserle gerçekleştirdi. Programda Eğitim ve öğretim yılının açılışı münasebetiyle İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kemikli bir konuşma ile öğrencilere sağlığın önemi başta olmak üzere okulda yüz yüze eğitimin güzelliği ve bu güzelliği muhafaza etmeye dair dikkat edilmesi gerekenlere dikkat çekerek bu program ile neşe içinde başlayan dönemin daha güzel bir şekilde neticelenmesi temennilerinde bulundu. Daha sonra Doç. Dr. M. Zinnur Kanık yönetimindeki Bursa Türk Müziği Topluluğu nefis bir konserle öğrencilere müziğimizin güzelliğini sundu. Program sonunda emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Algül bir tebrik konuşması ile topluluğa hediye takdiminde bulundu. program bu şekilde nihayete erdi...

Haber Tarihi : [20-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [1.865]