Eğitimi ve Kaliteyi Konuştuk

Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kemikli ve öğretim üyeleriyle, İnegöl İlçe Millli Eğitim Müdürlüğünü temsilen milli eğitim şube başkanlarıyla birlikte “İlahiyat Akademi Projesi” kapsamında eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılmasına yönelik toplantı, Prof. Dr. Kasım Küçükalp,  Prof. Dr. Fatih Birgül,  Doç. Dr. Zikri Yavuz, Doç. Dr. Ahmet Dağ, Doç. Dr. Bülent Şenay ve milli eğitim müdürlüğünden Mehmet Şakir Toprak, Mahmut Alpir, Saadettin Narman, Mehmet Katırcı, Murat Kılıç, İlyas Şahin, Abdurrahman Öztürkoğlu, Şükrü Deremumlu, İsmail Kayışlı, Halil İbrahim Zengin, İrfan Karakuş ve raportör Mustafa Enes Aktürkoğlu’nun katılımıyla, 19.03.2021 tarihinde saat 14:30’da akademik kurul salonunda gerçekleştirilmiştir.

Haber Tarihi : [22-Mar-2021]

Haber Görüntüleme : [1.578]