Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi ProQuest ve EBSCO Business Source Complete tarafından taranmakta ve online olarak da yayımlanmaktadır.

T.C.

Bursa Uludağ Üniversitesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Uludağ University Journal of the Faculty of Economics and Administrative Sciences

Proquest başta olmak üzere bir çok endekste taranan ve online olarak da yayımlanan dergi, iktisadi ve idari bilimler alanında farklı disiplinlerde üretilen Türkçe ve İngilizce makaleleri yayımlayarak Türkiye’de ve dünyada bu alanda yapılmış çalışmalara katkı sağlama amacı taşımaktadır.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [22-Oca-2018]