Bursa Uludağ Üniversitesi’nin TÜBİTAK 1003 proje başarısı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilgisi Eğitimi Bölümü Matematik Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Altın, TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı’nın 2018 çağrıları kapsamında desteklenmesine karar verilen projeler arasında yer aldı.

TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı’nın 2018 çağrıları kapsamında desteklenmesine karar verilen projeler açıklandı. BUÜ Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilgisi Eğitimi Bölümü Matematik Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Altun’un yürütücülüğünü yaptığı “Çift Odaklı Öğretim Modeli ile Matematik Okur Yazarlığı Düzeyinin Artırılması” başlıklı proje, “Öğretmen Niteliğinin Geliştirilmesi Yoluyla Eğitim Kalitesinin İyileştirilmesi” çağrı başlığı altında desteklenmeye layık bulundu.

Prof. Dr. Altun’un yürütücülüğünü gerçekleştirdiği proje, yaklaşık 1000 proje arasından ilk elemeyi geçerek bilimsel değerlendirme kısmına desteklenmeye değer görülen 74 proje arasında yer almayı başardı.

Haber Tarihi : [04-Tem-2019]