Yenişehir İbrahim Orhan MYO’da mezuniyet coşkusu

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni, Yenişehir Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Törene BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Orhan Holding Onursal Başkanı İbrahim Orhan, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende protokol konuşmalarının ardından okul birincisi Büşra Bayrak yaş kütüğüne anı plaketini çaktı. Ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Mezun olan öğrencilere anı belgelerinin dağıtılmasının ardından, öğrenciler toplu olarak keplerini havaya fırlattı. Mezunlar, sevinçlerini aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Haber Tarihi : [02-Tem-2019]