İnegöl MYO'da mezuniyet heyecanı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnegöl Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

İnegöl ilçe protokolü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, İnegöl MYO Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan ve yüksekokul personelinin hazır bulunduğu tören, mezun öğrencilerin ve velilerin geniş katılımıyla İnegöl Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi.

Mezuniyet töreni, protokol konuşmalarının ardından dönem birincisi Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Zehra Tahirler’in mezun öğrenciler adına konuşması ve mezuniyet kütüğüne plaketini çakması ile devam etti.

Tören, dereceye giren öğrencilere plaketlerinin takdim edilmesinin ardından törene katılan öğrencilere anı belgelerinin teslim edilmesi ve kep atma merasimi ile sona erdi.

Haber Tarihi : [28-Haz-2019]