Orhaneli MYO’da mezuniyet coşkusu

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Orhaneli Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

Orhaneli ilçe protokolü, MYO Müdürü Prof. Dr. Çağatan Taşkın ve yüksekokul personelinin hazır bulunduğu tören, mezun öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan Taşkın törende gerçekleştirdiği konuşmada mezun öğrencilere başarı dileklerini iletirken başta Orhaneli Kaymakamlığı ve Orhaneli Belediye Başkanlığı olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm ilçe idari amirleri ve kurumlarına teşekkür etti. Taşkın sözlerini “Hepimizin bu güzel ülkeye, Türkiye Cumhuriyeti'ne, bu topraklara borcu olduğunu, bu borcun da işimizi en iyi şekilde yaparak ödenecektir” diye tamamladı.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt ise, gerçekleştirdiği konuşmada mezun olan öğrencilere ve ailelerine ''Orhaneli'ye Hoşgeldiniz'' dileklerini ileterek başladı. Orhaneli Meslek Yüksekokulunun yapımında emeği geçen merhum Şehmuz Tatlıcı'yı rahmetle anan Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, fiziki yetersizliği olan kız ve erkek yurtlarının yapımı için girişimlerinin olduğunu belirtti.

Mezuniyet töreni, Orhaneli Meslek Yüksekokulu ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Programını birinci olarak tamamlayan Suna Gülen'e plaketinin Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt tarafından takdim edilmesi ile devam etti. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı birincisi Sevda Nur Er'in plaketi ise Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan Taşkın tarafından takdim edildi.

Mezuniyet töreni, öğrencilere anı belgelerinin takdimi ve kep atma merasimi ile sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Haz-2019]

Haber Görüntüleme : 2.826 - 0