Orhangazi Asil Çelik MYO mezunları belgelerini aldı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, gerçekleştirilen törenle belgelerini aldı.

2018-2019 Akademik Yılı'nda Orhangazi Yeniköy Asil Çelik MYO'dan mezun olan öğrenciler için okul bahçesinde geniş katılımlı bir tören düzenlendi. MYO Müdürü Doç Dr. Fatih Karpat, etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmasında; öğrencilere, ailelere, akademisyenlere, Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz başta olmak üzere ilçe yöneticilerine, STK temsilcilerine ve BUÜ MEYOK Koordinatörü Prof.Dr. Soner Altun'a teşekkür etti. BUÜ MEYOK Koordinatörü Prof.Dr. Soner ALTUN da okul birincisi öğrenciye ve Asil Çelik Firması yöneticisine teşekkür hediyelerini takdim etti.

Törende belgelerini alan öğrenciler hep birlikte kep fırlattı.

Haber Tarihi : [26-Haz-2019]