Büyükorhan MYO’da mezuniyet coşkusu

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Büyükorhan Meslek Yüksekokulu Ormancılık ve Orman Ürünleri ile Avcılık ve Yaban Hayatı programlarından mezun olan öğrenciler için düzenlenen törene Büyükorhan Belediye Başkan Vekili, Bursa Uludağ Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Soner Altun, Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ruziye Daşkın, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

MYO Müdürü Prof. Dr. Ruziye Daşkın törende yaptığı konuşmada, 2009 yılında kurulmuş olan ve şuan öğrenci alan 2 program ile eğitim-öğretime devam eden Büyükorhan Meslek Yüksekokulu’na 3 öğretim görevlisinin tamamlanması durumunda 2020 yılında Çocuk Gelişimi Programı’na da öğrenci alınmaya başlanacağı müjdesini verdi.  Mezuniyet töreni mezun öğrencilere anı belgelerinin takdim edilmesi ve kep atma merasimi ile sona erdi.

Haber Tarihi : [22-Haz-2019]