Dünya Oyun Günü’nde gönüllerince eğlendiler

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı ile Sınıf Öğretmenliği Topluluğu tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen ‘Dünya Oyun Günü’ etkinliğinde küçük büyük herkes doyasıya eğlendi.

BUÜ bünyesinde ilk kez ‘Küçük-Büyük Herkes İçin Dünya Oyun Günü’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte minik çocuklar, üniversiteli gençler ve öğretmenleri hep birlikte oyunlar oynadı. Çeşitli masa oyunları, kurt kuzu, sek sek oyunu ve diğer sokak oyunlarının da oynandığı etkinlikte çocuklar ve öğrenciler halat çekme yarışı da yaptılar. Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı yöneticileri, 1. Dünya Oyun Günü adını verdikleri etkinliğin önümüzdeki yıllarda daha da çeşitlendirilerek kutlanmaya devam edeceğini söyledi.

Haber Tarihi : [30-May-2019]