Devlet Konservatuvarı yetenekli öğrenci arıyor

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Devlet Konservatuvarı, 3., 4. ve 5. sınıfa geçen öğrenciler için yetenek sınavı düzenliyor. Konservatuvar, müziğe ilgisi olan yeni yeteneklere kapılarını açtı.

BUÜ Devlet Konservatuvarı’nda yetenek sınavı başvuruları 20 Mayıs’ta başladı. Öğrenciler 21 Haziran’a kadar sınavlara başvuruda bulunabilecekler. Sadece ilkokul 3, 4 ve 5. sınıfa geçen öğrencilere açık olan yetenek sınavlarının ilk aşamasının 26 Haziran’da, ikinci aşamasının ise 28 Haziran’da gerçekleştirileceği açıklandı.

Müziğe ilgisi ve yeteneği olan tüm öğrencilerin başvuru yapabileceğini söyleyen Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. İsmail Göğüş, “Yeni yetenekleri ve bu alanda kendisini geliştirmek isteyen tüm çocuklarımızı sınava katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu. Prof. Dr. İsmail Göğüş, ailelerin daha detaylı bilgi için www.uludag.edu.tr/konservaruvar adresine tıklayabileceklerini veya (0224) 294 27 50 ve 51 no’lu telefonları arayabileceklerini hatırlattı.

Haber Tarihi : [30-May-2019]