Aşçılık öğrencileri madalyaya doydu

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 2. Bursa Gıda Fuarı’nda gerçekleştirilen yarışmalarda 1 altın, 3 gümüş ve 1 kupa kazanma başarısı gösterdi.

BUÜ Harmancık MYO Aşçılık Programı öğrencileri, bu yıl 2.si düzenlenen Gıda Fuarı’na damga vurdu. Aşçılık Programı akademisyenleri ve öğrencileri, fuar kapsamında gerçekleştirilen yemek yarışmalarında farklı kategorilerde derece elde etmeyi başardı. Şefler ve Ev Hanımları Kategorilerinin yer aldığı Bursa Yemekleri Yarışması kapsamında ‘Şefler Kategorisi’nde yarışan 3 Aşçılık Programı öğrencisi Gümüş Madalya almaya hak kazandı. Ayrıca fuar boyunca ‘Bursa Yemekleri’ni en iyi şekilde temsil eden Harmancık Meslek Yüksekokulu adına 1 kupa, Aşçılık Program Başkanı Öğr. Gör. Erdoğan Bozan’a ise 1 Altın Madalya verildi.

BİRBİRİNDEN ENFES BURSA YEMEKLERİ ÖDÜL GETİRDİ

Yarışmada Harmancık MYO öğrencilerinden Barış Enes Karabaş; Bursa Yemekleri ‘Şefler Kategorisi’ Kuzu Etli Ayva Kalve ile Gümüş Madalya almaya hak kazandı. Dilek Kurt ise aynı kategoride Kuru Erikli Kuzu ile Gümüş Madalya almaya hak kazandı. Öğrencilerden Umut Koçal da yine aynı kategoride Kestaneli Yaprak Sarma ile Gümüş Madalya almaya hak kazandı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-May-2019]

Haber Görüntüleme : 2.794 - 0