Yalova’da ağaçlar renklendi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Tekstil ASA öğrencileri, özel bir eğitim kurumuyla birlikte Yalova’da ‘Renk A Renk Ağaç Giydirme Projesi’ni hayata geçirdi.

Yalova’daki Stadyum Caddesi üzerinde yer alan ağaçlara uygulanan teknik vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Doğaya ve doğal olana dikkat çekmek, duyarlılık oluşturmak, farkındalık yaratmak amacıyla 2015 yılından bu yana Üniversitenin Görükle merkez kampüs içinde gerçekleştirilen etkinlik ilk defa il dışında Yalova'da yapılmış oldu.

Etkinlik kapsamında cadde üzerindeki sekiz ağacın giydirildiği bilgisini veren Öğr. Gör. Sevgi Yüksel Uzunöz, ürünlerin her birinin farklı örgü teknikleri kullanılarak tasarlandığını aktardı. Uzunöz, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber Tarihi : [02-May-2019]