Misafir öğrencilerin Türkçe gösterisi tam not aldı

Bursa Uludağ Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ULUTÖMER) öğrencileri, yaklaşık bir yıldır aldıkları eğitimlerin ardından tamamen Türkçe bir kültür-sanat programı hazırladı.

ULUTÖMER’de eğitim gören uluslararası öğrencilerin hazırladığı kültür-sanat programı izleyenlerden tam not aldı. Dünyanın farklı kıtalarından gelen misafir öğrenciler, düzenledikleri organizasyonda hem Türkçelerini gösterdiler hem de farklı sanat dallarındaki hünerlerini sergilediler.

Programın sonunda konuşan ULUTÖMER Müdürü Doç. Dr. Süleyman Eroğlu, her yıl farklı zamanlarda önemli etkinliklere imza attıklarını söyledi. Öğrencilerin bir yıl içerisinde Türkçe öğrenmenin ötesinde kendilerini kolayca ifade edebilme yetenekleri kazandıklarını kaydeden Doç. Dr. Eroğlu, misafir öğrencilerinin eğitimlerinde üstün bir çaba sarf eden öğretim elemanlarına da teşekkür etti.

Programın sonunda tüm katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Tarihi : [30-Nis-2019]