BUTECH Yazılım Kümesi, Honnover Messe 2019’da

 

ULUTEK Teknopark’ın yürütücülüğünü üstlendiği BUTECH Yazılım Kümesi, 1-5 Nisan tarihleri arasında Almanya’nın en prestijli ve yoğun ilgi gören fuarlarından HANNOVER MESSE 2019’a katıldı.

Küme firmaları ULUTEK Teknopark’ın da organizatörleri arasında yer aldığı, Avrupa İşletmeler Ağı destekli “Teknoloji ve İş Birliği Günleri” ve “Uluslararası B2fair Eşleştirme Etkinliği” programları kapsamında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdiler.  Kümede yer alan firma temsilcileri, 4 gün boyunca yaklaşık 120 ikili iş görüşmesi yaptı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden kamu kurumu ve firma temsilcilerinin de yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde Türkiye; Belçika ve Polonya ile birlikte etkinliklere yoğun katılım gerçekleştiren ülkelerinden biri olarak dikkat çekti.

T.C. Ticaret Bakanlığı destekli yürütülen HİSER projesi kapsamında BUTECH küme firmaları, 2018 yılında katılım sağladığı İspanya, Bosna Hersek, Letonya ve Avusturya’da düzenlenen sektörün önemli etkinliklerine Hannover Messe’yi de ekledi. BUTECH Kümesi, ihracat odaklı faaliyetlerine Mayıs ayında İngiltere’de düzenlenecek Eureka Küresel İnovasyon Zirvesi katılımı ile devam etmeyi planlıyor.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-Nis-2019]

Haber Görüntüleme : 1.909 - 0