Fedakâr personele hastane yönetiminden teşekkür belgesi

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Hasta Hakları Komitesi ve Halkla İlişkiler Birimi, hastaların problemlerinin çözülmesi noktasında özverili çalışmalar gerçekleştiren personelini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

BUÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi, çalışmalarından dolayı personeline teşekkür etti. Hastanenin toplantı odasında personeli bir araya getiren Hasta Hakları Komitesi Başkanı Prof. Dr. Kemal Durak ve yöneticiler, başarılı çalışmalar yapanlara teşekkür belgesi takdim etti. Güney Marmara Bölgesi’ne hitap ettiklerini ve ciddi bir yoğunluğun bulunduğunu kaydeden Prof. Dr. Kemal Durak, hasta hakları komitesi olarak bu özverili çalışmalarından dolayı tüm personeli tebrik etti.

Etkinlikte Gökhan Avcı, Şenay Yener, Nilgün Tuna, Semure Zengi, Mehmet Arkayın, Yasin Aslan, Yeliz Kılık, Emine Arslanbay, Arzu Kaynak, Harun Anaçoğlu, Sibel İver Yiğit, Selçuk Kabar ve Şener Açıkgöz’e yöneticiler ve akademisyenler tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Mar-2019]

Haber Görüntüleme : 3.602 - 0