‘Süper’ tenisçilerden Rektör’e ziyaret

 

Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Üniversitelerarası Tenis Müsabakaları’nda Bursa Uludağ Üniversitesi bayan ve erkek tenis takımları tüm maçları alarak Süper Lig’e yükseldi. Öğrencileri tek tek tebrik eden BUÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, makamında ağırlayarak destek sözü verdi.

Türkiye Üniversitelerarası Tenis Müsabakaları’nda gösterdikleri muhteşem performansla Tenis Süper Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan BUÜ Tenis Takımı öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı ziyaret etti. Antrenörlüğünü Öğretim Görevlileri Günaydın Kırcı ve Bilal Çelebi’nin yaptığı takımda sporcu öğrencilerden; Selin Saitoğlu, Muazzez Demirci, Sinem Kılıç, Sibel Yıldız, Koray Kırcı, Muhammet Haylaz, Mümin Yılmaz ve Kaan Haydar Mercan yer aldı. BUÜ’yü en iyi şekilde temsil ederek hem Bayanlar hem de Erkekler Süper Lig’deki yerlerini alan takımı ağırlayan Rektör Ulcay ise öğrencilerinin başarılarının kendilerini son derece mutlu ettiğini vurguladı. Üniversitenin son yıllarda spor alanında ciddi bir yükseliş ivmesi yakaladığına işaret eden Ulcay, yetenekli ve azimli öğrencilerin istedikleri her alanda başarıya ulaşabileceğini aktardır.

“DERSLERİNİZDE DE KUPA BEKLİYORUM”

Gençlerin sporla ilgilenmelerini ve aktif bir öğrencilik dönemi geçirmelerini desteklediklerini belirten Ulcay; “Gerek bizim gerekse de ailenizin sizlerden beklentisi üniversite yaşantınızın başarılı bir şekilde devam etmesidir. Sporcu gençleri takdir ediyorum. Bir yandan eğitim alıyorlar, bir yandan da spor hayatlarını devam ettiriyorlar. Bunun ne kadar zor bir durum olduğunu çok iyi biliyorum. Gençliğimde ben de aynı yollardan geçtim. Ancak sizlerden benim şahsi beklentim şudur ki; spor yaşantınıza gösterdiğiniz özeni lütfen derslerinize de gösterin. İyi bir planlama ile derslerinizde de kupalara ulaşma şansınız var. Bunu sizlerden bekliyorum. Spor alanında elde ettiğiniz başarılar için de sizleri tebrik ediyor ve üniversite yönetimi olarak her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Mar-2019]

Haber Görüntüleme : 2.747 - 0