Uludağ Üniversitesi’nde Ramazan geleneği devam ediyor

Uludağ Üniversitesi’nden Ramazan boyunca iftar imkânı

Uludağ Üniversitesi’nde (UÜ), Ramazan ayı boyunca merkez kampüsündeki ve İlahiyat Fakültesi’ndeki öğrenci yemekhanelerinde ücretsiz iftar yemeği veriliyor. Dün akşam gerçekleştirilen ilk iftar yemeğine öğrenciler, akademisyenler ve misafirler büyük ilgi gösterdi.

Üç yıldır aralıksız devam eden ve Uludağ Üniversitesi tarafından tüm öğrenci, personel ve ziyaretçilerin faydalanabilmesi için sunulan ücretsiz iftar yemeği imkânı bu sene de devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ve Uludağ Üniversitesi Camii ve Müştemilatını Yaptırma ve Yaşatma Derneği organizasyonuyla hazırlanan iftar sofraları, Ramazan boyunca yine merkez kampüsteki ve İlahiyat Fakültesi içerisinde öğrenci yemekhanelerinde kuruldu.

Özellikle iftar saatlerinde kampüsteki öğrencilerin mağduriyet yaşamaması amacıyla kurulan iftar sofralarından personel, akademisyenler ve misafirler de faydalanabilecek.

Haber Tarihi : [28-May-2017]