Mustafakemalpaşa MYO, Etçii ile işbirliği yapacak

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu ile Etçii Entegre Et Tesisleri arasında akademik, bilimsel ve pratik çalışma ortamının genişletilmesi amacıyla eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında kurumlar arasında staj, işyeri eğitimi, teknik gezi, part-time iş imkânı, kariyer planlama dersleri kapsamında yönetici ve mühendislerin derslere katkı sunması ve sosyal faaliyetlerin gerçekleştirilmesi hedefleniyor. İşbirliği protokolüne Mustafakemalpaşa MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Öz ve Etçii Entegre Et Tesisi Yöneticileri Niyazi Arslan ve M. Emin Arslan imza attı.

PROTOKOLLER ÖĞRENCİLER İÇİN PRATİK ÇALIŞMA İMKANI SUNUYOR

Törende konuşan Prof. Dr. Mehmet Öz, “Öğrencilerimize ve tüm paydaşlarımıza azami katkıları sağlayacak girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz. İşbirliği protokolleri çerçevesinde farklı pazarlarda faaliyet gösteren şirketlerle ortak paydada buluşmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimiz için farklı sektörlerde yer alan işletmelerin uygulamalarını ve farklılıklarını görme imkanı oluşturmasının yanı sıra, iş yeri eğitimi ve staj açısından da önemli kazanımlar sağlayacak. Bu açıdan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu. Prof. Dr. Mehmet Öz, Etçii Entegre Et Tesisi yöneticilerine iş birlikleri ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İŞBİRLİĞİ DEVAM EDECEK

Protokolle ilgili açıklamada bulunan Mehmet Emin Arslan ise, köklü üniversitelerden biri olan Bursa Uludağ Üniversitesi ile gerçekleştirdikleri protokol ve iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arslan, Etçii Entegre Et Tesisinin sektörün önde gelen ve tecrübe sahibi işletmelerinden biri olduğunu, önemli firmalara tedarik sağladığını vurgulayarak; “İş hayatı ve üretim faaliyetlerinin işleyişi konularında öğrencilerin edinmeyi hedeflediği bilgi ve tecrübeye ulaşmaları için iş yeri eğitimi, staj ve part-time iş imkânı konusunda Mustafakemalpaşa MYO ile iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Arslan, konuşmasında yüksekokul yönetimine de ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür etti.

BUÜ Mustafakemalpaşa MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Neşe Özmen ve Öğr. Gör. Fatih Bilici de imza töreninde hazır bulundu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : 1.631 - 38