Öğretmenler Günü BUÜ’de kutlandı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi Dekanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla geniş katılımlı bir program düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Korosu tarafından marş ve şarkılar seslendirildi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni’nin açılış konuşması ile devam eden törene anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri şarkıları ve şiirleri ile renk kattı. Minik öğrenciler Zehra Uysal “Ana gibi baba gibi”, Rüya Yılmaz “Canım öğretmenim”, Umay Kılınç “Öğretmenim”, Selin Şenyiğit ise “Atatürk gülümsedi” isimli eserleri seslendirdi.

Programın devamında Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı ve öğrencileri Türk halk müziği dinletisi gerçekleştirdi. Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri şiir korosu “Ben öğretmen olmak istiyorum” adlı şiiri okudu. Törene katılan sınıf öğretmeni İbrahim Kaya “Ayşem yenecek acılarını” isimli kendisine ait şiiri seslendirdi.

Kutlama programı Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Feyyat Gökçe’nin Türkiye’de öğretmen eğitiminin dünü, bugünü ve yarınına yönelik konuşması ile son buldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : 1.787 - 49