BUÜ’lü akademisyene Uluslararası Tiyatro Ödülü

Metnini Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı Başkanı Doç. Dr. Mine Artu Mutlugün’ün yazdığı “Vasati Dört Kişi” adlı tiyatro oyunu 9. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi’nin Emek ve Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi bünyesinde kurulan İzmit Belediye Tiyatrosu'nda Burhan Akçin yönetmenliğinde sahnelenen oyunda Tunç Toker, Onur Serimer, Numan Ertuğrul Uzunsoy ve Durmuş Çetin rol alıyor. 25 Mayısta İzmit Sanat Akademisi sahnesinde prömiyerini gerçekleştiren Vasati Dört Kişi adlı tiyatro oyunu, 9. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi'nin uzman ve akademisyenlerden oluşan jürisi tarafından Emek ve Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle “Vasati Dört Kişi” adlı tiyatro oyunun ekibine ödülleri takdim edildi.

Haber Tarihi : [06-Tem-2022]